Propunerea legislativă de revizuire a Constituţiei inițiată de Coaliția pentru Familie, a fost adoptată de Senat, azi 11 Septembrie 2018 cu 107 voturi „pentru”, 13 împotrivă și 7 abțineri. Toate voturile împotrivă au venit de la senatorii USR. Câțiva senatori PNL s-au abținut.  Aceștia sunt: Florin Câțu, Daniel Fenechiu, Alina Gorghiu, Iulia Scântei.

Partidul Adevăr și Dreptate va merge la vot și va vota DA pentru consfințirea FAMILIEI FIREȘTI în Constituția României.

ROMÂNI! SĂ MERGEM LA VOT!

Votămi DA pentru păstrarea FAMILIEI așa cum a lăsat-o DUMNEZEU!

A te opune unei inițiative cetățenești, care a străns aproape trei milioane de semnături valabile pe liste, inițiativă desfășurată într-o țară democrată sau, în sfârșit, aflată în plin proces de democratizare, înseamnă a te situa, de fapt, în mod clar, în afara principiilor democratice.

A te opune unei inițiative cetățenești prin care se cere în mod clar organizare a unui referendum național pentru consfințirea unei valori umane normale și firești numită FAMILIE, este un act grosolan de sfidare, de călcare în picioare, a identității naționale a propriului tău popor.

Să nu uităm faptul că  FAMILIA FIREASCĂ este susținută în mod ferm și clar în creștinism, iar în țara noastră, peste 90% din cetățenii ei sunt creștini, iar creștinismul, le place sau nu unora, este o parte de esență a identității noastre naționale.

A te folosi, în interes politic, de o astfel de inițiativă legitimă cetățenească, tergiversând organizarea referendumului solicitat de popor aproape doi ani de zile de la data în care CCR a dat aviz pozitiv acestei inițiative și deci „undă verde” pentru organizarea lui, înseamnă a te situa pe cea mai joasă treaptă a decadenței socio-politice, înseamnă a te descalifica de fapt ca… partid.

Partidul Adevăr și Dreptează consideră că astăzi s-a luat o decizie corectă, dar și că această decizie a fost luată întrucât parlamentarii României nu au mai avut încotro, presiunea celor aproape 3 000 000 de semnături fiind mult prea mare, ca și demersurile făcute din zona civică.

Este, de fapt, o victorie a cetățenilor români (și nu a partidelor politice – dacă ar fi fost după ele, textul ar fi rămas cu siguranță neschimbat) care s-au implicat în această inițiativă de revizuire a Constituției susținând modificarea absolut normală și firească a articolului 48 alineat (1) care în acest moment spune:

(1) Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.

Această denumire de „soți” , una ambiguă și ușor de interpretat în multe sensuri, este înlocuită cu un alt text care spune:

(1) „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor.”

Partidul Adevăr și Dreptate face apel la toți membrii săi să se implice în promovarea acestui referendum pe toate căile legale posibile.

MERGEM LA REFERENDUM pentru consfințirea FAMILIEI FIREȘTI și nu tradiționale (acest ultim termen este doar o capcană manipulatorie, inventată de susținătorii globalismului/multiculturalismului, în care, din păcate, au căzut mulți; familia nu poate fi tradițională, prin urmare nu face parte din tradiția neamului nostru sau a altui neam, ci este o valoare universală sacrăși vom vota DA pentru NORMALITATE!

MERGEM LA REFERENDUM și prin votul nostru (DA pentru FAMILIE) vom spune NU, expansiunii neomarxismulu, progresismului, în România. 

Doamnelor și domnilor!
Partidul Adevăr și Dreptate militează pentru progresul țăriiÎnsă, vrea ca acest progres să se desfășoare cu Dumnezeu înainte. Partidul Adevăr și Dreptate dorește ca acest progres să lumineze viața neamului nostru și nu să o întunece.

Și asta pentru că orice progres, desfășurat fără Dumnezeu, este de fapt… regres. Numai progresul materialist – științific, sec, golit de conținutul spiritual (nu religios) constructiv benefic, duce la involuție și nu la evoluție.

ROMÂNIA ÎNAINTE DE TOATE!

Partidul Adevăr și Dreptate