În ultima vreme, se tot vehiculează în zona politică faptul că ar trebui să existe un moment zero, să uităm tot ce a fost și să începem reconstrucția țării. Asta este o incercare perfidă a unora de a scăpa de dreapta răsplată față de toate suferințele aduse țării și poporului român în ultimii 70 de ani și nu 30, după cum ni se spune. De parcă, înainte de 1990 ar fi fost numai lapte și miere în România.

Suntem de acord cu momentul zero, cu reconcilierea națională, dar numai după ce toți cei vinovați de tâlhărirea României în toți acești ani, de suferințele multiple aduse cetățenilor țării, uneori extreme, vor plăti pentru faptele lor printr-o dreaptă judecată.

Ne adresăm tuturor celor care au condus această țară din 1990 încoace și în special clasei politice românești parlamentare.

Doamnelor și domnilor, noi, cei din Partidul Adevăr și Dreptate, vă anunțăm pe această cale, faptul că veți plăti pentru tot răul cauzat țării și națiunii noastre, poporului român. Legea își va spune cuvântul și vă garantăm faptul că veți da socoteală în fața ei și a poporului pe care, prin acțiunile voastre din ultimii 30 de ani, dar și înainte de asta, l-ați adus pe marginea prăpastiei.

Suntem absolut convinși  de faptul că voi nu puteți crede, în acest moment, că vi se poate întâmpla așa ceva. Nici nu aveți cum. În mintea voastră (tulburată de putere și de sutele de mii, milioanele de euro pe care le-ați tot plimbat și le tot plimbați prin conturi aflate peste tot în lume) nu poate încăpea un Proces al dreptății naționale în Justiție, un Proces al refacerii demnității naționale.

Da doamnelor și domnilor, adevărata Justiție, pe care noi Partidul Adevăr și Dreptate, împreună cu poporul român, o vom spriini, va veni în curând peste voi ca un tăvălug și vă va strivi.

Este drept că ați fost și sunteți doar niște unelte în mâinile stăpânilor voștri din umbră, păpușarii interni și externi, dar nici nu puteți spune că v-ați opus la atacurile lor perfide, îndreptate împotriva ființei noastre naționale. Nu, nici nu poate fi vorba despre așa ceva. Ba…chiar v-a plăcut să chinuiți această tara și acest popor. Cu o nedumerire sinceră, vă întrebăm: voi chiar nu simțiți nici un pic de iubire pentru tara în care v-ați născut?

Iată câteva aspecte, câteva fapte ale voastre, (săvârșite cu premeditare, în cârdășie cu o mare parte a mass-mediei românești), pentru care veți da socoteală, atât voi cât și acoliții voștri.

Ați distrus identitatea națională a acestei tari, printr-o politică mârșavă de îndepărtare a oamenilor de principiile sfinte ale neamului nostru: credința, iubirea de oameni, iubirea de familie, de tara și de neam.

Ați permis și încurajat distrugerea tradițiilor autohtone și înlocuirea lor, încet, încet, cu altele care nu au nici o legătură cu tezaurul nostru spiritual.

Ați permis mistificarea istoriei neamului nostru obligând copiii noștri să învețe o istorie falsă de la un capăt la celălalt.

Printr-o politică economică, cel puțin dubioasă, ați încurajat plecarea a milioane de români din tară, provocând, în mod premeditat, o criză demografică, ce constituie un atac la siguranța națională, chiar dacă nimeni nu vorbește despre asta. Faptul că ei au trimis și trimit bani în tara nu compensează slăbirea siguranței naționale, pierderile materiale și morale imense care au fost prilejuite tari prin dezmembrarea, într-un număr mult prea mare, a familiilor acestora.

Ați distrus Educația și Cultura acestei tari, ați încurajat în permanență promovarea non-valorilor și ați susținut, așa cum susțineți în continuare, marginalizarea adevăratelor valori naționale. Nici nu este de mirare acest lucru. Intră doar în strategia de manipulare și de îndobitocire a maselor. Nu?

Ați distrus și distrugeți în continuare Industria românească prin privatizări absolut scandaloase. Mii de fabrici, uzine, intreprinderi mai mici sau mai mari au fost pur și simplu vândute ca fier vechi sau au fost valorificate de „marii întreprinzători”, în fapt complici ai voștri, transformându-le în active imobiliare.

Ați ruinat agricultura noastră tradițională. Ea, ca și industria de altfel, nu trebuia distrusă ci doar retehnologizată, modernizată. Voi însă ați predat-o la tot felul de venetici din interior sau din afara țării, permițând chiar, printr-o lege antinațională, achiziționarea pământului strămoșesc de cei care sunt străini de această națiune. De ce este o Lege antinațională? Pentru că, spre deosebire de celelalte țării aflate în UE, nu ați introdus în aceste Lege, 17/2014, nici un fel de restricții, de condiționări, pentru vânzarea terenurilor agricole și astfel ați dat liber la tâlhărirea României și la transformarea ei, cel puțin în acest domeniu atât de important cum este cel agricol, într-o tristă colonie. Și ați făcut-o ca în toate cazurile în care ați tâlhărit țara, dând vina pe Uniunea Europeană. Mincinoși perfizi cum sunteți, ați uitat să spuneți româniloc că UE chiar a recomandat și recomandă anumite restricții în domeniu. Mai ales acum când peste 60% dintre terenurile agricole nu mai aparțin, juridic vorbind, țării.

Ați concesionat și concesionați în continuare, într-o lipsă totală de transparență, resursele noastre naturale, redevențele din domeniu fiind mult sub media europeană. Mai mult, ați încheiat contracte de concesiune în zona resurselor cu clauze secrete, ba chiar ați încheiat contracte complet secrete (de exemplu Rompetrol, semnat de acest funest Adrian Năstase).

Ați patronat sute de retrocedări frauduloase îmbogățind tot felul de interlopi români sau străini.

Ați permis vânzarea necontrolată și iresponsabilă a pădurilor către persoane fizice și juridice străine de acest neam și apoi ați dat liber la exploatarea lor sălbatică, fără să asigurați un control sever în acest domeniu și astfel ați pus în pericol, în mod extrem de grav, echilibrul ecosistemului românesc. Voi spuneți că nu, numai că experții interni și internaționali au și vor avea cu siguranță o altă opinie.

Ați permis Băncilor să-și ducă la îndeplinire misiunea perfidă de înrobire financiară a românilor, iar protecția pe care ar fi trebuit să o asigurați acestora din urmă (măcar printr-o informare corectă) a fost zero.

Ați distrus munca unui popor întreg care timp de 8 ani, din 1982 până în 1989, a îndurat umilințe de nedescris pentru a plăti datoria externă a țării.

Ați preluat o tara fără datorii și ați adus-o în pragul falimentului, la toate capitolele. Avem în prezent o datorie externă de circa 97 miliarde de Euro.

Pentru toate legile antinaționale emise în acești ani triști pentru națiunea noastră, veți răspunde în fața poporului vostru.

*

Pentru toate acestea și pentru multe altele veți da socoteală în fața Legi, în fața națiunii de care v-ați bătut joc în mod premeditat.  Și nu în ultimul rând, veți da socoteală în fața lui Dumnezeu. Fiți foarte siguri de asta!

Români!

Voi cei care iubiți această tara, această națiune! Veniți cu noi și împreună cu milioane de români „treziți” să aducem din nou adevărul și dreptatea pe acest pământ sacru al ROMÂNIEI, veniți să redăm ÎMPREUNĂ poporului nostru demnitatea pierdută.

 

ROMÂNIA ÎNAINTE DE TOATE!

Partidul Adevăr și Dreptate