Partidul Adevăr și Dreptate cheamă pe toți cei care iubesc cu adevărat națiunea română la crearea Unității Naționale necesare resetării tuturor structurilor societății românești grav afectate de corupție, incompetență și… trădare.

În  acest moment, transformarea poporului român în a patra putere în Stat, adică acordarea unei suveranități reale cetățenilor țării prin  implementarea Democrației Directe – Participativă – (cea mai înaltă formă de democrație cunoscută și practicată în acest moment), este absolut necesară.

Partidul Adevăr și Dreptate are Proiectul care poate salva România. Cu o singură condiție: el să fie sprijinit de toți românii care iubesc această țară din tot sufletul și cu  tot cugetul lor. Iată-l, în sinteză și în formă completă:  https://pad-dd.ro/proiecte/

Veniți deci în Partidul Adevăr și Dreptate și ajutați-ne să implementăm acest Proiect, sau dacă nu doriți asta, atunci când vom declanșa Inițiativa civică de revizuire a Constituției FIȚI ALĂTURI DE  NOI!

Partidul Adevăr și Dreptate se delimitează în mod ferm de toate partidele politice parlamentare actuale cât și de toate celelalte partide care au în spatele lor Sistemul corupt și antinațional care conduce românia din 1990 încoace!

Partidul Adevăr și Dreptate încheie convenții de colaborare doar cu organizații civice/politice care nu se găsesc sub influența grupurilor de interese, a „păpușarilor”, care au adus România pe marginea prăpastiei și care i-au determinat pe români, în mod premeditat, să plece din țară!

Partidul Adevăr și Dreptate consideră că, cel mai mare pericol pentru România, în acest moment, este efectul extrem de nociv provocat de criza educațională, identitară și demografică, crize fără precedent în istoria națiunii noastre.

România este într-un pericol uriaș care poate duce la dispariția ei in 10 – 15 ani de pe harta Europei, ca Stat independent și suveran, iar clasa politică românească își vede în continuare de interesele ei meschine, o clasă politică incompetentă și coruptă, aproape în totalitate.

Români! Venți să creăm împreună UNITATE NAȚIONALĂ!

Singura care ne mai poate salva țara, singura care ne mai poate salva națiunea! 

ROMÂNIA ÎNAINTE DE TOATE!

Partidul Adevăr și Dreptate