(Dacă doriți un dialog direct pe această temă intrați în acest grupul nostru whatsapp de dialog. Vor avea loc, de trei ori pe săptămână dezbateri pe această temă, iar linkul de conectare pe platforma de conferințe online, ZOOM, in zona privată, îl veți găsi doar aici: https://chat.whatsapp.com/HSgPKeS48DCGEygDCsKgqQ)

În ultima vreme se vehiculează tot mai intens ideea cum că ar fi bine ca România să iasă din Uniunea Europeană.

Partidul Adevăr și Dreptate consideră că soluția nu este, în niciun caz ROEXIT cum vor unii, în marea lor majoritate făcând parte din filiera rusă din România, sau, în sfârșit, cel puțin simpatizanți ai „țarului” Putin.

Avem nevoie de îmbunătățirea relațiilor diplomatice, și nu numai, cu Rusia, dar o intrare a țării in alianța BRICS, așa după cum vor unele segmente din anumite Servicii ale României, sau unii nostalgici ai regimului trecut, nu ar fi una tocmai înțeleaptă.

Locul României a fost , este și va fi mereu în Europa și nu în Asia.

Soluția este lupta în interiorul Uniunii a statelor membre pentru reașezarea acesteia pe fundamentul destinat ei de cei trei fondatori principali: Alcide De Gasperi, Konrad Adenauer și Robert Schuman.

Dacă veți lectura cu atenție Tratatul de Bază de la Lisabona veți constata că sunt multe lucruri pe care Comisia Europeană le încalcă cu seninătate.

Națiunile, dacă vor, au posibilitatea să se unească și să aibă inițiative civice legislative în cadrul Uniunii (este nevoie de un milion de semnături pe liste) care ar putea să o așeze pe drumul cel bun și ar tăia elanul curentului neomarxist din cadrul ei, așa zis „progresist”.

Puțini oameni cunosc faptul că această titulatură nu se referă, în esență, la progres (material și spiritual) ci la atingerea unor scopuri, care fac parte din strategia neomarxistă, ce are la bază dictonul pas cu pas (vă amintiți de cartea lui Iohannis?).

Citiți-l pe Karl Popper și veți realiza asta. Și nu numai asta, veți realiza ce urmăresc, de fapt, aceștia și ce exprimă ei în realitate.

Da, neomarxismul, este principala unealtă a globalismului nivelator, care sub bunele intenții ale progresului (exclusiv material) dacă nu va fi oprit, va aduce umanității suferințe fără precedent.

Ce este de fapt acest cenușiu și mult discutat globalism?

În realitate, el nu este altceva decât o nouă formă de comunism, o nouă formă de dictatură subtilă sub masca democrației, care urmează o strategie îndelung și bine gândită de oculta mondială și pusă la punct, în principal, în cadrul Școlii de la Frankfurt.

Dușmanii acestor strategi mai mult sau mai puțin oculți, sunt: familia, credința, Biserica, identitatea și suveranitatea națională.

Neomarxiștii, pas cu pas , au pus stăpânire pe Uniunea Europeană pe care au deturnat-o de la scopul ei inițial stabilit de fondatorii amintiți: o Uniune a Națiunilor Creștine Suverane.

Asta nu înseamnă însă că statele componente trebuie să de bir cu fugiții.

Dacă o fac, cu certitudine vor ajunge sub influența nefastă a Rusiei (și aici vorbim, în special, despre statele care au făcut parte din lagărul comunist), sau vor avea probleme, deja tot mai evidente, precum Marea Britanie. 

Așadar, repetăm, soluția nu este fuga din UE, nu sunt manifestările extremiste, ci unitatea de nezdruncinat a națiunilor care, prin inteligență și înțelepciune, pot aduce UE la matca ei inițială. Iar cea mai bună unealtă a națiunilor, în această direcție, ar putea fi implementarea în Constituțiile acestora a principiilor democrației directe moderne, pe model elvețian.

Asta, ar pune punct dominației necontrolate exercitată la nivelul UE de o minoritate tot mai agresivă, ar pune punct dominației  unor elite mai mult sau mai puțin oculte.

Ați auzit vreun stat sau vreun politician anti UE vorbind despre această soluție?

Cu siguranță nu ați auzit și nici nu veți auzi. Și nu veți auzi nu pentru că liderii statelor, politicienii în cauză nu ar cunoaște sistemul democrației directe moderne, sistem care funcționează foarte bine de zeci de ani în opt state ale Americii (precum Arizona, California, Colorado, Michigan, Montana, Nevada, North Dakota și Oregon) și chiar de peste 100, în Elveția.

Cauza este faptul că, de fapt strategii promotori ai ieșirii din UE urmăresc, în subteran, interesele BRICS în regiune, alianță coordonată în acest moment de Rusia.

Democrația directă modernă, în tandem cu democrația reprezentativă autentică, este obiectivul fundamental al Partidului Adevăr și Dreptate.

Cetățenii României vor putea fi cu adevărat suverani doar în momentul în care vor trăi în acest sistem democratic. https://youtu.be/9KIvJaFWeRA