Partidul Adevăr și Dreptate (P.A.D.), ținând cont de înțelepciunea proverbului… „unde’s doi puterea crește”, rămânând consecvent în eforturile depuse pentru a realiza o unitate a forțelor politice care doresc progresul material și spiritual al României, a încheiat în data de 22 Iunie 2020 un protocol de colaborare politică cu Partidul Națiunea Română (P.N.Ro.)

Așadar, două partide politice noi, înființate în același an, 2017 (unul în luna iulie, celălalt în septembrie), două partide de centru-dreapta, au hotărât să își dea mâna pentru a oferi o alternativă viabilă cetățenilor țării.

Este un prim pas și o invitație la colaborare, la unitate, pe care o lansăm și către celelalte partide politice noi cu orientări ideologice și doctrinare asemănătoare, bazate pe principiile suveranității și ale identității naționale, ale Statului de Drept, ale separării Puterilor în Stat, ale pluripartidismului, ale proprietății private, ale administrării corecte, în folosul cetățenilor, a proprietăți publice, ale respectării drepturilor fundamentale ale omului, ale siguranței și stabilității sociale, ale responsabilității în guvernare, ale echitații civice și sociale și ale tuturor acelora care decurg din toate cele enumerate sau sunt necesare realizării lor.

Acest protocol de colaborare arată maturitate, pragmatism, în ceea ce privește pregătirile pentru alegerile locale și județene dar și în direcția creșterii potențialului electoral.
Acest protocol de colaborare oferă, după cum arătam, alternative viabile și competente pentru progresul și bunăstarea comunităților locale și județene.
Lipsa acestor alternative la alegerile anterioare au permis partidelor vechi să își mențină și să își consolideze pozițiile dominante chiar dacă performantele lor în ceea ce privește binele comunităților locale / județene au lăsat și lasă, în continuare, de dorit.

România are nevoie de o clasă politică nouă, iar Partidul Adevăr și Dreptate împreună cu Partidul Națiunea Română, partide care doresc o altă politică în România, au hotărât să facă porului român o ofertă clară și consistentă în această direcție, una care cu siguranță, dacă va fi susținută, va duce la mult dorita SCHIMBARE în bine a vieții românilor.

Partidul Adevăr și Dreptate împreună cu Partidul Națiunea Română, vor începe acest proces prin prezentarea la viitoarele alegeri locale a unor candidați caracterizați, în esență, prin competență, moralitate și istoric curat.
Drept pentru care lansăm astăzi 27 Iunie 2020 următorul comunicat:

Partidul Adevăr și Dreptate (PAD) anunță, pe această cale, faptul că a semnat un Protocol de colaborare cu Partidul Națiunea Română (PNRo), protocol care are două scopuri foarte bine definite:

1. Susținerea, colaborarea, reciprocă, în viitoarele alegeri locale.

2. Susținerea a două Proiecte de lege, depuse la Consiliul Legislativ al Parlamentului, intitulate generic: „Familia naturală, piatra de temelie a societății” și „Popor suveran, popor liber”.

De asemenea, menționăm faptul că, în funcție de modul în care se va desfășura această colaborare, în funcție de ceea ce se va întâmplă în viața celor două partide, în perioada imediat următoare, prin același protocol s-a hotărât începerea negocierilor pentru încheierea unei fuziuni începând cu data de 1 August 2020.

ROMÂNIA ÎNAINTE DE TOATE!

Partidul Adevăr și Dreptate.