Popor român!

Partidul Adevăr și Dreptate, înscris în Registrul Partidelor Politice din România la poziția 154, împreună cu Mișcarea pentru Democrație Directă (fostă Mișcarea Focul Dacic) au declanșat procedura necesară implementării democrației directe moderne în Constituția României.

Popor român, referitor la acest aspect și la necesitatea stringentă a implicări tale în viața țării, îți aducem la cunoștință următoarele:

Noi, membrii Partidului Adevăr și Dreptate, împreună cu membrii Mișcării pentru Democrație Directă, prin reprezentanții noștri, în calitate de cetățeni, am declanșat procedura legală necesară unei Inițiative civice legislative de revizuire a Constituției României, pentru implementarea democrației directe, moderne, în Legea fundamentală a țării.

Astfel, în data de 13 Ianuarie 2020, la ora 10.00, în București, am semnat în fața notarului public actul constituirii Comitetului de Inițiativă necesar, ne-am asumat Proiectul de Lege de revizuire, așa după cum se poate vedea aici: https://pad-dd.ro/wp-content/uploads/2020/01/LEGE-DE-REVIZUIRE-A-CONSTITUTIEI-ROMANIEI.pdf

În aceeași zi, am depus la Consiliul Legislativ al Parlamentului României, pentru aviz, Proiectul Legii de Revizuire și Motivația acestuia, ambele asumate de noi, în mod oficial.

Iată și Motivația oficială a Proietului de Lege de revizuire a Constituției, amintit: https://pad-dd.ro/democratia-directa-expunere-de-motive/

Popor român, democrația directă, modernă, îți va permite, poate pentru prima dată în istoria ta zbuciumată, să te implici activ în viața comunității, a țării tale. 

Popor român, democrația directă, modernă, îți va garanta o suveranitate reală și-ți va conferi puterea necesară pentru a decide soarta României.

Popor român, ești responsabil direct pentru destinul tău, destinul țării și al națiunii tale. Este vremea să privești acest Adevăr cu demnitate și să-ți asumi misia legată de acest pământ sacrosant al României de astăzi, lăsat ție drept moștenire de moșii și strămoșii noștri.  

Popor român, prin demersul nostru legal, pe care sperăm să îl sprijini, de acum, cu toată puterea ta, îți vom da posibilitatea să îți ridici capul și să fii demn așa după cum ai fost în trecut atunci când nu ai îngenunchiat decât în fața lui Dumnezeu.

Popor român, a venit vremea să te întorci cu fața către țara și națiunea ta, să trezești în tine sentimentul binefăcător al renașterii națiunii noastre și să ai mereu în gândul tău aceste cuvinte:

ROMÂNIA ÎNAINTE DE TOATE!