Partidul Adevăr și Dreptate revine!

Partidul Adevăr și Dreptate revine!

Partidul Adevăr și Dreptate reîncepe construirea structurilor sale!

Partidul Adevăr și Dreptate își deschide larg porțile pentru toți cei care vor să se implice și să sprijine, în mod direct, obiectivele sale, pentru toți cei care vor să facă o carieră politică, acordând prioritate intereselor legitime ale României.

Orice cetățean român care s-a săturat să asiste la prăbușirea țării sale, pas cu pas, vrea schimbarea actualului sistem politic dar și a modului în care s-a făcut și se face politică în România, vrea reforma reală a structurilor statului, vrea o Justiție adevărată, declanșarea unui proces al comunismului și al tranziției, are un istoric personal curat, poate veni în Partidul Adevăr și Dreptate.

Viitorii lideri ai PAD, viitorii candidați în alegeri, pe listele PAD, este necesar să îndeplinească criteriile de eligibilitatea care pot fi găsite aici.

Mai înainte de a face primul pas necesar intrării în partid, este absolut necesar să cunoașteți statul partidului (poate fi lecturat pe website-ul nostru la meniul „Statut), principiile (pot fi găsite aici), obiectivele sale principale (pot fi găsite aici) și proiectul programului său politic (poate fi găsit aici).

Numai în condițiile în care sunteți de acord, în principiu, cu cele lecturate, puteți depune o adeziune aici.

Menționăm faptul că toate aceste materiale sunt perfectibile și vom face asta împreună la următoare Adunare Generală a membrilor PAD care va avea loc  în perioada 1-3 septembrie 2023.

Ordinea de zi a Adunării Generale a membrilor PAD va fi: alegerea componenței structurilor de conducere națională a partidului, modificări aduse statului, stabilirea obiectivelor principale, stabilirea formei finale a programului politic, stabilirea strategiei partidului pentru viitoarele alegeri.

„Ca răul să triumfe este suficient ca oamenii buni să nu facă nimic”.

Fii om bun și implică-te!

Vino cu noi! Depune o adeziune aici

Adevărul va învinge!