Partidul Adevăr și Dreptate este un partid nou, înființat în data de 26 Septembrie 2017, atunci când Curtea de Apel București a dispus înscrierea sa în Registrul Național al Partidelor Politice din România, unde poate fi găsit la poziția 154.

Despre acest moment, precum și numele fondatorilor Partidului Adevăr și Dreptate, puteți afla mai multe accesând: http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=300000000758239&id_inst=2

Care este doctrina, ideologia noastră politică?

Partidul Adevăr și Dreptate este un partid de centru,  care îmbină valorile de esență ale dreptei cu cele ale stângii, pentru un singur scop, fundamental: Renașterea Națională, materializată prin reformarea, reorganizarea, tuturor structurilor societății românești, astfel încât ele să poată sluji, în mod real și absolut normal, Omului, Familiei, Țării și Națiunii.

Acest aspect este, de altfel, reliefat și de unul dintre Principiile care ne identifică din punct de vedere doctrinar și pe care îl vom expune în continuare. Iată-l:

Un partid politic își justifică existența doar prin acțiuni care arată în mod clar faptul că susține interesul poporului, al țării și al națiunii sale.

Suntem un partid destinat să învingă și să-și ajute astfel neamul să renască! Suntem cei pentru care valorile naționale de esență precum: credința, iubirea de țară și de națiune, dreptatea, moralitatea, echitatea, solidaritatea, munca, competența, respectul față de simbolurile naționale și față de Lege, dreptul de a trăi în mod demn într-o țară demnă, suveranitatea, independența, unitatea și indivizibilitatea țării, suveranitatea, solidaritatea și unitatea poporului, inalienabilitatea teritoriului României, sunt Principii Sacre

Suntem cei care vor să realizeze Unitatea Națională, prin unirea tuturor românilor din țară și din străinătate, pentru a putea declanșa apoi Renașterea Națională, adică o reforma profundă și totală, o resetare, a tuturor structurilor societății românești grav afectate de corupție, incompetență, și nu în puține cazuri, de… trădare.

Suntem cei care vor eradicarea a două aspecte foarte nocive, care au afectat grav poporul român: sărăcia extremă, datorată unor politici economice și sociale dezastruoase și analfabetismul funcțional, instalat într-o proporție îngrijorătoare în România, prin distrugerea Educației și promovarea manipulării în masă a românilor, de către toți conducătorii de până acum.

Aceștia, prin intermediul unor specialiști în manipulare, au reușit să bulverseze la maximum, în general, marea masă a cetățenilor României, să-i îndepărteze de interesele reale, legitime, ale țării, oferindu-le piste false de rezolvare a multiplelor  ei problemele cu care s-a confruntat în ultimii 30 de ani, cel puțin.

Suntem forța a cărei sursă de energie izvorăște din rădăcinile unui popor străvechi, a cărei continuitate pe acest pământ este de necontestat.

Suntem cei care vor ridica țara din genunchi și vor reda demnitatea pierdută poporului român, atât de greu încercat în ultima sută de ani, cel puțin. Suntem cei care vor readuce și  vor întrona în România  Adevărul și Dreptatea!

Partidul Adevăr și Dreptate nu este și nici nu va fi vreodată marioneta cuiva.

Partidul Adevăr și Dreptate se delimitează total de toate partidele politice care au condus România din 1990 și până astăzi, de toți oamenii politici care s-au aflat în această perioadă la nivelul conducerii naționale a țării, precum și de orice formațiune politică nouă care va accepta o alianță politică, cu aceste partide si cu acești oameni politici compromiși.

Nu vom face alianțe politice, ne împiedică chiar și Statutul care, la art.13 paragraful (h), spune: Partidul Adevăr și Dreptate încheie convenții de colaborare, nu face alianțe. Așadar, încheiem doar convenții de colaborare punctuale cu alte partide, pe proiecte comune, din aceste colaborări excluzând, bineînțeles, partidele și politicienii care au condus România. Cu aceste partide, excludem orice fel de colaborare, cel puțin în următoarele 3 legislaturi. Dacă între timp se vor reforma, vom lua, la timpul potrivit, decizia cea mai înțeleaptă în ceea ce le privește

Avem un mesaj tranșant pentru cei care au condus țara din 1990 încoace.

Nu este o amenințare. Este doar o atenționare, pentru toți cei care au condus România din 1990 încoace, pentru toți cei care i-au adus prejudicii, în plan intern și extern: 

Veți da socoteală doamnelor și domnilor.Vețida socoteală în fața poporului român și a Adevăratei Justiții, rezultate în urma reformării celei actuale, pe care Partidul Adevăr și Dreptate, atunci când va ajunge la Putere, o va împuternici, prin Constituție, prin Legi drepte și clare, cu puteri depline, pentru ca Adevărul și Dreptatea să fie întronate pentru totdeauna în România. Toleranța noastră față de toate persoanele care au furat din banul public, care au trădat țara și poporul român, este și va fi zero. Și ni se pare absolut normală această poziție.

Niciunde în lumea civilizată, democrată, astfel de fapte nu sunt tolerate. Din contră, sunt aspru pedepsite.

Reconcilierea națională, pe care o vrem realizată, se va face, așadar, prin Adevăr și Dreptate, după ce toate vor fi puse în ordinea firească a lucrurilor și Justiția va da verdictele definitive și irevocabile atât de necesare realizării Dreptății Sociale în România. În acest scop dorim declanșarea unui Proces în Instanță, la nivel național, cu observatori internaționali de prestigiu, în care să fie analizate toate regimurile care au condus România din 1918 încoace și prin probe materiale, mărturii, să se stabilească, odată pentru totdeauna, ADEVĂRUL în ceea ce privește activitatea acestora, vinovățiile și/sau nevinovățiile lor.

Avem, de asemenea, un mesaj pentru Uniunea Europeană.

Vrem ca România să devină un partener puternic al Uniunii Europene și în această direcție vrem ca ea să se dezvolte durabil și sustenabil în toate sectoarele de activitate și din toate punctele de vedere. Vrem stoparea procesului de colonizare de tip modern! Vrem ca România să nu mai fie o simplă piață de desfacere pentru alte țări.

Vrem să ne construim în totalitate infrastructura, să punem bazele unei agriculturi ecologice, organice, la nivel național, să reconstruim industria, să dezvoltăm turismul la cele mai înalte standarde europene, să oprim declinul identitar și demografic al țării noastre, să ne păstrăm identitatea și  suveranitatea națională.

Vrem să-i readucem pe românii din străinătate… acasă. Evident, pe cei care vor sau vor dori în viitor, să se întoarcă în țară.

Vrem să dăm posibilitatea tuturor cetățenilor României să poată munci în țara lor și să ducă un trai decent și demn!

Vrem să trăim într-o Europă puternică, unde domnește Legea, Pacea și prosperitatea pentru toți cetățenii europeni, să ne dezvoltăm material și spiritual în mod armonios.

Pentru toate acestea, dacă va fi nevoie, atunci când vom intra în Parlamentul României, cu sprijinul politicienilor români din Parlamentul European, vom cere renegocierea anumitor clauze de aderare.

Avem un mesaj și pentru NATO.

Vrem ca România să fie un partener puternic și credibil al structurii nord – atlantice, vrem să contribuim eficient la această forță militară în schimbul întăririi reale a capacității noastre de apărare pe toate planurile, a formării unei armate proprii de elită, care să descurajeze orice eventual agresor extern și care, în cazul unui atac real să fie în stare să răspundă prompt și eficient.

 Pentru toate celelalte State, care sunt în afara Uniunii Europene, avem de asemenea un scurt mesaj:

Vrem să colaborăm împreună, în mod echitabil, pe toate planurile. Vrem ca popoarele noastre să prospere, să fie prietene și să se respecte reciproc.

Ne iubim țara și națiunea, respectăm toate popoarele care își iubesc propria țară și propria națiune, atâta timp cât nu aduc atingere intereselor țării și națiunii noastre.

Pentru toate problemele României, a poporului român, avem soluții și le vom expune public, transparent, iar voi frați români de pretutindeni veți decide. Pentru că decizia vă aparține,  chiar dacă  ani  și ani vi s-a spus cu totul și cu totul altceva, în această direcție.

În  orice  caz, Partidul Adevăr și Dreptate, va lupta până la capăt, pentru ca voi să puteți fi  DECISIVI atunci când va fi vorba despre destinul vostru, al familiei voastre, al țării și al națiunii noastre!

Aceștia suntem noi, acestea sunt năzuințele noastre, aceasta este doctrina, ideologia noastră politică.

Calea de mijloc, considerăm a fi cea mai dreaptă și potrivită cale pe care România trebuie să meargă în prima etapă a dezvoltării sale durabile și sustenabile pe toate planurile.
Mult dorita neutralitate a țării poate fi obținută, în timp, prin măsuri inteligente, înțelepte, prin acțiuni diplomatice de amploare și de mare profunzime, realizate de oameni de Stat și nu de marionete politice.
Până atunci însă, avem foarte mulți pași de făcut, iar primul, cel mai greu este realizarea Unității Naționale a tuturor românilor în jurul unui IDEAL înalt: Renașterea Națională.

Și un ultim mesaj adresat poporului român:

Dacă doriți să mai avem o țară, dacă doriți să lăsăm celor care vor veni după noi o națiune suverană puternică și prosperă, nu o colonie, TREZIȚI-VĂ!

Să luptăm ÎMPREUNĂ pentru viața noastră, a familiei noastre, a țării și a națiunii noastre! Cu Dumnezeu înainte! 

Partidul Adevăr și Dreptate

ROMÂNIA ÎNAINTE DE TOATE