Întrucât în zona online, și nu numai, au apărut deja tot felul de speculații, tot felul de acuzații mai mult sau mai puțin voalate îndreptate împotriva Partidului Adevăr și Dreptate și a unor lideri ai săi, avem de făcut un comunicat, către toți românii din țară și din străinătate.

Așadar:

1. Partidul Adevăr și Dreptate se delimitează, în mod clar, de toate partidele parlamentare actuale,  de toate partidele care vor colabora cu cele amintite mai înainte, practic de toate partidele care au în spatele lor oameni  ai Sistemului corupt și profund antinațional care a condus România din 1990 încoace.

2. Partidul Adevăr și Dreptate nu va susține candidatura lui Klaus Johannis!

3. Partidul Adevăr și Dreptate va participala alegerile locale și parlamentare din România!

4. Partidul Adevăr și Dreptate, nu este ancorat și nu va fi ancorat vreodată la Sistemul criminal condus de de „păpușarii” interni (capii, politici, ai Serviciilor secrete,  oameni ai fostelor structuri securisto-comuniste și familiile acestora) și externi.

5. Partidul Adevăr și Dreptate are și va avea întotdeauna un singur stăpân: poporul român. 

6. Partidul Adevăr și Dreptate, metaforic vorbind, are și va avea mereu un lider suprem: Programul său politic. Liderii săi sprijină și vor sprijini cu fermitate acest PROGRAM, împreună cu toți membrii actuali și viitori ai partidului. Orice membru al partidului care nu va respecta asta va fi exclus, toleranța noastră în această direcție fiind zero.

7. Având în vedere unul din principalele obiecte ale partidului, realizarea Unității Naționale, pentru noi, exprimarea corectă a acestei unități este unirea românilor din țară și din străinătate într-o  forță politică de Renaștere Națională, adică în Partidul Adevăr și Dreptate.

Prin Renaștere Națională înțelegem o resetare, o reformare profundă și totală a tuturor structurilor societății românești grav afectate de corupție, incompetență crasă și nu de puține ori de… trădare.

8. Partidul Adevăr și Dreptate, este partidul tuturor românilor din străinătate, tuturor copiilor României, este partidul tuturor celor care poartă în suflet iubirea de țară și de neam, valorile spirituale și materiale ale națiunii noastre.

9. Partidul Adevăr și Dreptate militează pentru progresul României, material dar și spiritual, respinge orice formă de extremism, dar și orice formă de manifestare a strategiei globaliste.

Considerăm globalismul nivelator, promovat în acest moment de toți cei care își arogă titlul de stăpâni ai lumii, un proiect decăzut care, dacă va fi realizat, va aduce, în general,  suferințe multiple și grele intregii umanități!

10. Partidul Adevăr și Dreptate militează pentru o Românie europeană, cu o poziție demnă atât în Uniunea Europeană cât și în NATO, suprastructuri în care vrem să fim tratați ca parteneri și nu ca vasali.

Români! 
În orice colț al lumii vă aflați să știți că de acum înainte aveți un partid care vă poate reprezenta. 
Numele lui este…

PARTIDUL ADEVĂR ȘI DREPTATE. 

RENAȘTEM PRIN UNITATE NAȚIONALĂ!