PAD vă propune schimbarea sistemului politic și administrativ

PAD vă propune schimbarea sistemului politic și administrativ

Partidul Adevăr și Dreptate militează pentru schimbarea sistemului politic și administrativ din România. Fără această schimbare fundamentală, România nu va putea scăpa din menghina structurilor de tip mafiot care o sufocă.

O țară își poate păstra suveranitatea, identitatea, doar în condițiile în care se dezvoltă, în mod prioritar, prin propriile forțe, atât din perspectiva materială cât și din cea spirituală.

Însă, atunci când…

Educația și Sănătatea sunt la un nivel mai mult decât îngrijorător,

totul este „supervizat” de anumite structuri, dubioase, mai mult sau mai puțin oculte,

vrem să dezvoltăm un sistem democratic, o economie de piață, dar avem în punctele lor vitale oameni cu mentalități comuniste, securiste,

redevențele în zona exploatării proprietății publice (a resurselor naturale) sunt rușinoase, aflându-se ca nivel mult sub media europeană,

influența Moscovei, în loc să scadă, crește…

avem în structurile de conducere ale statului, și nu numai, foști securiști, foști activiști ai PCR, rude ori foști colaboratori apropiați ai acestora,

oameni din zona interlopă sunt infiltrați sau au influență în aceleași structuri ale statului,

avem un aparat administrativ mai mare decât cel al Germaniei, dacă ne referim la unitățile administrative teritoriale (care are o populație de patru ori mai numeroasă),

avem 3180 de primării, 41 de consilii județene, 42 de prefecturi, peste 40.000 de consilieri locali și județeni, 465 de parlamentari,

avem sute de mii de asistați sociali, mulți dintre ei apți de muncă,

raportul între cea mai mică pensie și cea mai mare, între cel mai mic salariu din sectorul bugetar și cel mai mare, se situează undeva pe la 1/25 (media europeană este de 1/4),

în parlament și în guvern întâlnim, în general, marionete politice și nu politicieni ori profesioniști de valoare,

Justiția este doar o unealtă în mâna unor „păpușari” extrem de puternici,

iar șirul neajunsurilor ar putea continua,

în aceste condiții, dezvoltarea reală, sustenabilă, a țării, este practic imposibilă.

În acest moment, singurul „progres” real, ușor de constatat, este mărirea exponențială a datoriei externe. Aspect, care, în opinia noastră este unul premeditat.

Cum să ai 137 miliarde de Euro datorie externă, când ești a cincea putere din Europa, în ceea ce privește resursele naturale?

Un lucru este cert: dacă nu schimbăm acest sistem politic și administrativ, România va intra în faliment. O astfel de situație ar fi una extrem de periculoasă și ar putea duce la dispariția României în forma ei actuală, iar pe termen lung, la dispariția neamului românesc.

Țara nu mai are timp pentru acțiuni de tip „pas cu pas”, nu mai poate fi redresată din perspectiva dezvoltării ei în cele două planuri, material și spiritual,  urmând „politica pașilor mărunți”. Poate fi o greșeală fatală abordarea unei astfel de strategii, cât se poate de dragă unora. Ea, servește doar sistemului de tip mafiot existent în România precum, „păpușarilor” din umbră.

Trebuie realizată schimbarea. Trebuie rezolvate urgent cauzele căderii ei în hău. Acțiunile asupra „efectelor” sunt „frecții la un picior de lemn”.

Români!

Vă propunem, să luați în mâinile voastre destinul vostru, al familiei, comunității, al țării și al națiunile voastre.

România are nevoie stringentă de schimbarea sistemului politic și administrativ, reforma tuturor structurilor statului.

Aceste deziderate, pot fi realizate prin susținerea masivă de către voi a unui proiect de lege de revizuire a Constituției, elaborat de Partidul Adevăr și Dreptate și susținut de partenerul său din zona civică, Mișcarea pentru Democrație Directă.

 Aici puteți găsi proiect de lege de revizuire a Constituției așezat pe:

a) democrație directă – participativă, inspirată din modelul elvețian (de la art.156 la art. 166);

b) parlament unicameral, cu o reprezentare de 1/100 000 de cetățeni cu drept de vot (de la art. 199 la art. 216);

c) republica prezidențială, inspirată după modelul american (de la art. 168 la art. 198);

d) o nouă formă de organizare și funcționare a Justiției (vezi de la art. 221 la art. 237).

Toate cele arătate pot fi duse la bun sfârșit prin declanșarea unei revoluții pașnice, de genul celor care au avut loc în mai toate statele foste comuniste.

Aici aveți o scurtă prezentare video.

„Ca răul să triumfe este suficient ca oamenii buni să nu facă nimic”.

Fii om bun și implică-te!

Vino cu noi! Depune o adeziune aici

Adevărul va învinge!