Partidul Adevăr și Dreptate se pronunță împotriva tuturor modificărilor aduse Legilor Justiției de către actuala majoritate politică PSD – ALDE – UDMR – Grupul Minorităților.

Considerăm că prin aceste modificări, grupul infracțional organizat al politicienilor și gulerelor albe, intenționează să elimine capacitatea organelor de urmărire penală de a proba în instanță infracțiunile comise de aceștia și de a continua în aceste condiții nestingheriți jaful din avutul public.

Partidul Adevăr și Dreptate se opune instituirii unui moment ZERO prin care grupul infracțional organizat al politicienilor și gulerelor albe să fie iertat pentru jaful din avutul public comis în ultimii 30 de ani prin intermediul deciziilor politice.

O asemenea decizie este imorală și sfidează Constituția României în spiritul ei. O astfel de decizie nu ar trebui adoptată fără consultarea cetățenilor într-un referendum și cu atât mai puțin prin adoptarea prin Ordonanțe sau Ordonanțe de urgență.

Ordonanțele de urgență s-au transformat dintr-o excepție motivată de urgența aplicării unor măsuri în cel mai frecvent mod de modificare a legislației cu ocolirea mijloacelor de control parlamentare.

Prin proiectul său de modificare a constituției Partidul Adevăr și Dreptate propune eliminarea posibilității ca Guvernul să adopte sau să modifice Legi care țin de competența Parlamentului prin OUG

Partidul Adevăr și Dreptate (unicul partid din România care își propune, în mod real, să treacă puterea din mâinile Parlamentului în mâinile cetățenilor prin implementarea Democrației Directe Participative) solicită tuturor celor nemulțumiți de activitatea Parlamentului României din ultimii 30 de ani să ni se alăture pentru a putea construi mecanismele prin care cetățenii să se poată opune unei clase politice imorale, profund corupte și străine de interesul național.

Partidul Adevăr și Dreptate va declanșa cel târziu în luna martie 2019, o inițiativă cetățenească pentru modificarea Constituției în sensul introducerii principiilor Democrației Directe, Parlamentului Unicameral, reducerii numărului de parlamentari la cel mult 300 și eliminării posibilității Guvernului de a legifera în locul cetățenilor sau a Parlamentului prin Ordonanțe.

Vă chemăm alături de noi pentru a pregăti și implementa acest Proiect ce va permite reformarea, în acord cu voința majorității cetățenilor, a întregii societăți românești.

Voința majorității cetățenilor e Lege!

ROMÂNIA ÎNAINTE DE TOATE!

Partidul Adevăr și Dreptate.