(Dacă doriți un dialog direct pe această temă intrați în acest grupul nostru whatsapp de dialog. Vor avea loc, de trei ori pe săptămână dezbateri pe această temă, iar linkul de conectare pe platforma de conferințe online, ZOOM, in zona privată, îl veți găsi doar aici: https://chat.whatsapp.com/HSgPKeS48DCGEygDCsKgqQ)

Proiectul inițial al UE sau neutralitatea?

Proiectul inițial al Uniunii Europene elaborat de Alcide De Gasperi, Konrad Adenauer și Robert Schuman, proiect care se referea, în esență, la o Uniune a Statelor Naționale Suverane ale Europei, una așezată pe principii și valori creștine, a fost un proiect foarte bun, dar care, putem spune în acest moment cu certitudine, a eșuat.

Deturnarea lui de către neomarxiștii Școlii de la Frankfurt care vor să ne bage pe gât o Uniune Europeană a statelor fără rădăcini, fără identitate și fără valori creștine, în care principiile LGBT se pare că au prioritate înaintea multor probleme cu adevărat presante ale statelor componente, este una cât se poate de periculoasă pentru însăși existența Uniunii.

De ce spunem asta?
Este foarte simplu. Atunci când nu respecți proiectul unei case și vii cu tot felul de invenții, riști ca acea casă să se dărâme.

În opinia noastră, salvarea proiectului inițial al UE ar trebui să devină, în acest moment, o prioritate urgentă pentru statele membre și nimic altceva. Există, de altfel, și soluții în această direcție.
Este nevoie de o mobilizare exemplară la vot la viitoarele alegeri europarlamentare a statelor care alcătuiesc această Uniune și care nu sunt încântate de această ascensiune toxică neomarxistă, progresistă, și promovarea în Parlamentul European a partidelor creștin-democrate conservatoare, veritabile în forul european. Asta , cu siguranță, ar putea stopa elanul neomarxist din interiorul UE. A nu se înțelege prin asta promovarea unor partide naționalist-extremiste, ci a unor partide ale patrioților creștin-democrați, echilibrați).
În plus, pentru cei care nu știu, există și posibilitatea promovării unor inițiative civice legislative la nivelul Uniunii prin care cetățenii pot impune PE dezbateri în plen a anumitor legi și pot cere ferm votarea lor.

Prin urmare, considerăm că, nu ieșirea din Uniune este soluția cea mai bună pentru statele membre care nu sunt de acord cu „trăznăile” neomarxiste, ci lupta pentru aducerea acesteia pe principiile proiectului inițial amintit.

În ceea e privește țara noastră, în cazul în care salvarea Uniunii Europene dă greș și ea va rămâne în continuare sub jugul neomarxist, considerăm că mai există o singură soluție.

Așadar, dacă eforturile depuse de statele membre, acela de revenire la proiectul inițial al fondatorilor UE va da greș, România, în maximum trei ani, adică începând cu anul 2024, ar trebui să intre în negocieri serioase cu marile puteri pentru obținerea și susținerea unei anumite neutralități în zonă.

Poate că pentru unii dintre voi, această idee este cât se poate de bizară, de trăsnită, Dar la o analiză mai atentă veți constata faptul că… nu este deloc așa.
Și asta pentru că obținerea unui anumit statut de neutralitate ar fi soluția optimă și, repetăm, chiar unică pentru țara noastră. Asta, așa după cum am mai spus, în condițiile în care Uniunea Europeană nu revine la proiectul inițial despre care am amintit.

Noi nu vrem să trăim într-o Uniune anticreștină, atee în general, în care credința în Dumnezeu este persiflată la tot pasul, în care ni se impun, pur și simplu, valori în care noi nu credem. Nu vrem să trăim într-o Uniune care s-a transformat în unealta fidelă a celor care, din umbră, vor să întroneze în lume anticristul. Și acest aspect nu mai constituie o teorie a conspirației. Este un fapt real, aflat în plină desfășurare, satanismul prinzând aripi în întreaga lume. Suntem în plin război spiritual și doar „orbi” nu văd asta, sau cei care ignoră cu desăvârșire aspectul spiritual, fiind concentrați doar pe cel material, științific.

Soluția dobândirii unei anumite neutralități în zonă, ar fi una perfect posibilă, de altfel, în opinia noastră, în condițiile în care vom trimite la viitoarele alegeri în Parlamentul României politicieni și nu marionete politice așa după cum am procedat până acum.
În plus, în acest fel, am putea salva și situația românilor aflați în afara granițelor țării, un aspect extrem de important, dar de care cei care susțin acum o ieșire forțată a României din UE, nu prea țin cont.
O astfel de acțiune iresponsabilă, adică o ieșire intempestivă din Uniune a țării noastre, ne-ar arunca, în mod cert, în brațele Rusiei. Și asta ar fi cât se poate de nociv pentru destinul României și al cetățenilor ei. Am sări, efectiv, din lac în puț.
Așadar, dacă Uniunea Europeană nu revine la proiectul său inițial, elaborat de Alcide De Gasperi, Konrad Adenauer și Robert Schuman, proiect care se referea, în esență, la o Uniune a Statelor Naționale Suverane ale Europei, una așezată pe principii și valori creștine, România, în opinia noastră, nu mai are decât o unică variantă: cea a obținerii unei neutralități în zonă, cu acceptul marilor puteri.
O neutralitate care poate fi dobândită însă, cu sprijinul nostru, al cetățenilor acestei țări, doar de către oameni de stat, de către politicieni adevărați și nu de către marionetele actuale.