A venit vremea…

A venit vremea să trezim în noi iubirea de țară și de neam, urmând pilda și datinile strămoșilor noștri! A venit vremea să ne unim și să pornim pe drumul renașterii naționale!

Numai așa, numai printr-o trezire majoră a conștiinței naționale, urmată de o reformă profundă a tuturor structurilor societății românești, gravafectate de  corupție, incompetență și chiar trădare, putem aduce în tara noastră bunăstarea materială și spirituală de care avem nevoie pentru a putea trăi demni pe pământul României. Un pământ pe care l-am primit moștenire de la cei care, în trecut, nu au ezitat să-și dea viața pentru ca noi, cei de astăzi să avem o țară.

Observăm, tot mai clar, cum aceasta se clatină sub loviturile grele ale celor care o vor înrobită. Neamul nostru se zbate în ghearele sărăciei negăsindu-și nicicum liniștea și echilibrul necesar. Zilnic, suntem manipulați și hârțuiți din toate direcțiile. Autoritățile Statului, cele care ar trebui să ne protejeze, se zbat tot mai neputincioase. 

Politicienii țării, în marea lor majoritate, au pierdut aproape complet legătura cu noi, cu nevoile noastre. Sunt tot mai străini, în general, de interesele legitime ale României. Patriotismul și iubirea de țară sunt, pentru foarte mulți dintre ei, noțiuni abstracte, total necunoscute. În schimb, incompetența și corupția, așa după cum arătam ceva mai devreme, au ajuns de acum la cote de neimaginat, în mai toate structurile de conducere ale societății românești.

Adversarii țării, interni și externi, au reușit, în mare măsură, să ne dezrădăcineze ca neam afectând grav componentele de bază ale culturii și educației noastre strămoșești: iubirea de țară, credința, tradiția și familia.

Industria, agricultura românească, comerțul, turismul și alte ramuri ale economiei naționale au fost distruse în mod premeditat, trădarea autorităților, în această direcție, fiind cât se poate de evidentă.

Mai mult, în acest moment, peste 60% din suprafața agricolă dar și forestieră a țării a ajuns în proprietatea străinilor. Caz unic în Europa, unde nici o țară nu a vândut persoanelor fizice sau juridice străine, în mod real, mai mult de 3 % din suprafața totală a acestor bunuri fundamentale, pentru orice națiune.

Resursele noastre naturale sunt, în marea lor majoritate, sub stăpânirea unor companii străine, la preturi de exploatare ridicole, redevențele în România, în acest domeniu, fiind mult sub media europeană. Și asta s-a petrecut prin semnarea de către autorități a unor contracte de concesiune cel puțin dubioase.

România a ajuns o piață de desfacere în care nu de puține ori, au fost și sunt aduse produse de proastă calitate, care au afectat și afectează, în mod vizibil, viața noastră a tuturor.

Și acest proces nefast continuă sub ochii plini de îngăduință ai autorităților române.

Nivelul de sănătate al populației a scăzut dramatic. Spitalele de stat, cele care încă mai există, dar și cele private, sunt pur și simplu asaltate de oameni aflați în suferință care cer disperați ajutorul puținilor medici care au mai rămas în România.

Printr-o politică economică criminală, conducătorii noștri, au determinat migrarea a milioane de români care, nemaisuportând condițiile de trai și de muncă din țară, au ales drumul străinătății. Acest aspect a provocat o criză demografică de proporții, care a dat naștere la adevărate tragedii în zeci de mii de familii. A dus la un dezechilibru social major, la o lipsă acută de competențe și a contribuit din plin la apariția unei crize a forței de muncă, fără precedent.

Asistăm practic la depopularea României, conform unei strategii gândită la nivel înalt și bine pusă în aplicare de niște iresponsabili care nu văd în fața ochilor decât înavuțirea și puterea.

Ni se transmite tot mai des, tot mai insistent, în mod direct sau subliminal, să renunțăm la valorile noastre naționale și să adoptăm altele, incompatibile cu principiile de viață ale neamului nostru. Mai mult, promovarea non-valorilor în spațiul public de către marea majoritate a trusturilor de presă și a posturilor de radio și televiziune a devenit în România politică de stat. În schimb, arta românească, limba noastră națională, valorile noastre, sunt supuse unor atacuri susținute și permanente.

Este prea mult doamnelor și domnilor! Nu mai putem tolera acest asalt murdar și viclean asupra ființei noastre naționale! Nu vom permite ca România să fie transformată într-o colonie a puterilor acestei lumi! Vrem să fim o națiune suverană și prosperă. Vrem să fim un partener puternic și egal al tuturor statelor membre ale Uniunii Europene și nu un vasal al acestora. Vrem să ne redobândim și să ne păstrăm demnitatea și identitatea națională.

Iar celor care de sute de ani tânjesc după pământul țării noastre le spunem cât se poate de clar:

Aceasta nu a fost, nu este și nu va fi niciodată țara voastră! Este țara strămoșilor noștri, a noastră și a urmașilor noștri. Nimeni și nimic nu va schimba asta.

Frați români!

A venit vremea să trezim în noi iubirea de țară și de neam! A venit vremea să ne unim și să pornim pe drumul renașterii naționale cu un singur gând și o singură voință:

ROMÂNIA ÎNAINTE DE TOATE!

Partidul Adevăr și Dreptate!