Criterii de eligibilitate ale PAD

Criterii de eligibilitate ale PAD

Partidul Adevăr și Dreptate consideră că în structurile sale de conducere, în structurile de conducere ale țării, atât la nivel local cât și la nivel central, este bine să fie promovați oameni integri, cu o bună pregătire profesională, cu bune rezultate în profesia lor, onești, echilibrați, cu respect față de valorile naționale, cu un istoric curat.

PAD promovează  principiul meritocratic care spune: „omul potrivit la locul potrivit”.

Partidul Adevăr și Dreptate anunță participarea la toate alegerile viitoare care vor avea loc în România: alegerile europarlamentare, alegerile locale, alegerile prezidențiale și alegerile generale, 

Criteriile noastre de eligibilitate, generale, pentru depunerea candidaturilor atât pentru funcțiile de conducere în partid (puteți candida la Adunarea Generală a membrilor din 1-3 septembrie 2023, pentru toate funcțiile existente la nivelul conducerii naționale a PAD), cât și pentru cele stabilite prin alegerile menționate sunt: respect față de valorile naționale, pregătire profesională adecvată, inteligență, moralitate, echilibru, istoric curat.

Pentru funcțiile de conducere ale partidului sunt necesare studii superioare.

Pentru funcția de consilier local la nivel de comună sunt necesare studii medii, vârsta minimă 23 de ani.

Pentru funcția de primar la nivel de comună sunt necesare studii superioare, vârsta minimă, 25 de ani.

Pentru funcția de consilier local la nivel de oraș, sunt necesare studii superioare, vârsta minimă: 23 de ani.

Pentru funcția de primar, la nivel de oraș, studii superioare, vârsta minimă: 25 de ani.

Pentru funcția de consilier județean, sunt necesare studii superioare, vârsta minimă de 23 de ani, experiență în administrație.

Pentru funcția de parlamentar în PE sunt necesare studii superioare, vârsta minimă, o limbă străină, de circulație, cunoașterea Instituțiilor europene, al rolului lor în administrarea UE.

Pentru funcția de parlamentar în Parlamentul României sunt necesare studii superioare, vârsta minimă, 30 de ani, cunoașterea Instituțiilor statului și a modului în care funcționează ele. Este necesar, de asemenea, să nu mai fi fost niciodată parlamentar din partea unui partid politic, să aibă cetățenie română, în mod exclusiv, și domiciliul stabil în țară de minimum 4 ani.

Pentru funcția de Președinte al României sunt necesare studii superioare, vârsta minimă, 35 de ani.

Pentru a putea candida din partea PAD pentru această funcție este necesară, de asemenea, o bună cunoaștere a Constituției, cetățenia română (exclusivă) și domiciliul stabil în țară de minimum 4 ani.

Dacă considerați că întruniți condițiile necesare și doriți să vă implicați, trimiteți un curriculum vitae pe adresa pad.adevar@gmail.com

Vă rugăm să ne să ne lăsați un număr de telefon, la care puteți fi contactați / contactate.

În maximum 10 zile de la trimitere veți fi programați / programate, pentru un interviu cu conducerea PAD

„Ca răul să triumfe este suficient ca oamenii buni să nu facă nimic”.

Fii om bun și implică-te!

Vino cu noi! Depune o adeziune aici

Adevărul va învinge!