logo_pad_white
×

Donații și cotizații PARTIDUL ADEVĂR ŞI DREPTATE

PARTIDUL ADEVĂR ŞI DREPTATE

CIF 38725278

BANCA TRANSILVANIA

RO29BTRLRONCRT0394466901- pentru Lei

RO76BTRLEURCRT0394466901 - pentru Euro

COD SWIFT: BTRLRO22

Sau prin Card sau Paypal mai jos:

Pentru 2% descărcați formularul de mai jos

Pentru a putea deschide formularu,asigurațivă că aveți ultima versiune de Adobe Acrobat Reader.

ce poate fi descărcată de >> aici <<<

>>>Descărcare formular 2% PDF <<<

Partidul Adevăr și Dreptate


COMUNICATE DE PRESĂ

Loc unde sa scroll-uie stirile noi

Comunicate de presă

eveniment

Ordonanțele de Urgență distrug țara și ce a mai rămas din democrația românească!

Partidul Adevăr și Dreptate se pronunță împotriva tuturor modificărilor aduse Legilor Justiției de către actuala majoritate politică PSD – ALDE – UDMR - Grupul Minorităților.

Considerăm că prin aceste modificări, grupul infracțional organizat al politicienilor și gulerelor albe, intenționează să elimine capacitatea organelor de urmărire penală de a proba în instanță infracțiunile comise de aceștia și de a continua în aceste condiții nestingheriți jaful din avutul public.

Partidul Adevăr și Dreptate se opune instituirii unui moment ZERO prin care grupul infracțional organizat al politicienilor și gulerelor albe să fie iertat pentru jaful din avutul public comis în ultimii 30 de ani prin intermediul deciziilor politice.

O asemenea decizie este imorală și sfidează Constituția României în spiritul ei. O astfel de decizie nu ar trebui adoptată fără consultarea cetățenilor într-un referendum și cu atât mai puțin prin adoptarea prin Ordonanțe sau Ordonanțe de urgență.

Ordonanțele de urgență s-au transformat dintr-o excepție motivată de urgența aplicării unor măsuri în cel mai frecvent mod de modificare a legislației cu ocolirea mijloacelor de control parlamentare.

Prin proiectul său de modificare a constituției Partidul Adevăr și Dreptate propune eliminarea posibilității ca Guvernul să adopte sau să modifice Legi care țin de competența Parlamentului prin OUG

Partidul Adevăr și Dreptate (unicul partid din România care își propune, în mod real, să treacă puterea din mâinile Parlamentului în mâinile cetățenilor prin implementarea Democrației Directe Participative) solicită tuturor celor nemulțumiți de activitatea Parlamentului României din ultimii 30 de ani să ni se alăture pentru a putea construi mecanismele prin care cetățenii să se poată opune unei clase politice imorale, profund corupte și străine de interesul național.

Partidul Adevăr și Dreptate va declanșa cel târziu în luna martie 2019, o inițiativă cetățenească pentru modificarea Constituției în sensul introducerii principiilor Democrației Directe, Parlamentului Unicameral, reducerii numărului de parlamentari la cel mult 300 și eliminării posibilității Guvernului de a legifera în locul cetățenilor sau a Parlamentului prin Ordonanțe.

Vă chemăm alături de noi pentru a pregăti și implementa acest Proiect ce va permite reformarea, în acord cu voința majorității cetățenilor, a întregii societăți românești.

Voința majorității cetățenilor e Lege!

RENAȘTEM PRIN UNITATE NAȚIONALĂ!

Partidul Adevăr și Dreptate.

2019-06-19 07:51:48 Vezi toate COMUNICATELE


Comunicate de presă

 • Image
  Declarația de la Sibiu

   

  "Noi, liderii Uniunii Europene, ne-am intrunit la Sibiu pentru a discuta si a privi inainte spre viitorul nostru comun.
  P...

 • Image
  Scrisoare deschisă către Guvernul României

  SCRISOARE DESCHISĂ                                                         &nb...

 • Image
  Ordonanțele de Urgență distrug țara și ce a mai rămas din democrația românească!

  Partidul Adevăr și Dreptate se pronunță împotriva tuturor modificărilor aduse Legilor Justiției de către actuala majoritate politică PSD – ALDE – UDMR - Grupul Minorităților.

  Considerăm că prin aceste...

 • Image
  Unitatea națională - unica soluție pentru salvarea României!

  Partidul Adevăr și Dreptate cheamă pe toți cei care iubesc cu adevărat națiunea română la crearea Unității Naționale necesare resetării tuturor structurilor societății românești grav afectate d...

 • Image
  Mesajul Unirii

   

  Frați români!

  Fără trecut nu există prezent și fără prezent nu exis...

 • Image
  Pozița Partidului Adevăr și Dreptate față de mitingul din data de 18 Noiembrie de la Sfântul Gheorghe

   

  Poziția Partidului Adevăr și Dreptate (PAD) cu privire la evenimentul public care a avut loc la Sfântu Gheorghe, în data de 18 noiembrie 2018, organizat de Consiliul Național Secuiesc pen...

 • Image
  Poziția PAD cu privire la Mecanismul de Cooperare și Verificare impus României de către Comisia Europeană


  Recomandările formulate în cadrul MCV, de către Comisia Europeană (CE), includ suspendarea imediată a punerii în aplicare a legilor justiției și a ordonanțelor de urgenț...

 • Image
  Partidul Adevăr și Dreptate - clarificări identitare

   

  Numele meu este Ioan Toroican și doresc să transmit un mesaj tuturor membrilor Partidului Adevăr și Dreptate, tuturor simpatiz...


Tags

Travel New York London IKEA NORWAY DIY Ideas Baby Family News Clothing Shopping Sports Games