Codul etic al PAD

Codul etic al PAD

PAD este un partid de centru, creștin – democrat. Promovează un mesaj public constructiv, argumentat, civilizat, echilibrat.

PAD este un partid al principiilor.

PAD este un partid liber, adică nu este dependent de „păpușarii” din spatele cortinei vieții românești sau de grupuri de influență internă ori externă.

PAD promovează în mesajul său, în mod prioritar, soluțiile pe care le are pentru rezolvarea problemelor identificate la nivel național sau local.

PAD critică, în principal, acțiuni și fapte care aduc deservicii țării și, doar în plan secundar, persoane sau organizații. În ambele situații prezintă argumente, dovezi și soluții.

PAD nu agreează soluțiile extreme și se delimitează de organizațiile și persoanele care promovează astfel de idei sau manifestări.

Criteriile de eligibilitate pentru candidatura la funcții de conducere în PAD dar și pentru alte candidaturi (alegeri locale, generale, europarlamentare, prezidențiale) sunt: respect față de valorile naționale, pregătirea profesională, moralitatea, istoric personal curat, echilibru.

PAD colaborează doar cu acele organizații care au principii și obiective apropiate de ale sale.

PAD sprijină toate proiectele care corespund obiectivelor și principiilor sale, indiferent din partea cui vin acestea.

PAD este un partid care sprijină integrarea în UE și NATO.

„Ca răul să triumfe este suficient ca oamenii buni să nu facă nimic”.

Fii om bun și implică-te!

Vino cu noi! Depune o adeziune aici

Adevărul va învinge!