Partidul Adevăr și Dreptate

CINE SUNTEM

 

„Nu-ntreba ce poate face țara pentru tine, întreabă ce poți face tu pentru ea”

Partidul Adevăr și Dreptate a fost înființat la data de 26 Septembrie 2017, atunci când Curtea de Apel București a decis înscrierea sa în Registrul Partidelor Politice din România.

Semnul său electoral este „floarea vieții” stilizată, un străvechi simbol autohton al soarelui. 

Drapelul partidului este compus din trei benzi egale, orizontale, colorate (începând de sus) în albastru (libertate), alb (adevăr) și galben (dreptate). În centru se află semnul electoral amintit.

P.A.D. este o organizație politică echilibrată, cu o ideologie de centru și o doctrină creștin-democrată. Este o organizație care promovează dialogul, dar care nu  negociază principii.

Scopul, Partidului Adevăr și Dreptate este reforma, reconstrucția, tuturor structurilor statului.

Partidul Adevăr și Dreptate consideră că în structurile sale de conducere, în structurile de conducere ale țării, atât la nivel local cât și la nivel central, este bine să fie promovați oameni integri, cu o foarte bună pregătire profesională, cu bune rezultate în profesia lor, onești, echilibrați, cu respect față de valorile naționale.

Promovăm principiul meritocratic care spune: „omul potrivit la locul potrivit”.

Partidul Adevăr și Dreptate este un partid care are în centrul preocupărilor sale omul, familia, țara și națiunea.

Susținem necesitatea dezvoltării societății românești, progresului ei, atât din perspectiva materială cât și din cea spirituală.

Partidul Adevăr și Dreptate militează pentru schimbarea sistemului democratic actual cu un altul bazat pe: un mixt între democrația directă participativă și democrația reprezentativă, parlament unicameral, republică prezidențială și o nouă formă de organizare, de administrare a Justiției.

Partidul Adevăr și Dreptate este o organizație politică liberă, adică, nu face jocul niciunui grup de interese, mai mult sau mai puțin ocult, nici din interiorul țării și nici din exteriorul ei.

Partidul Adevăr și Dreptate susține continuarea integrării României în structurile UE și NATO însă nu în orice condiții și nu cu orice preț. Membri săi sunt călăuziți și animați, în tot ceea ce întreprind, în plan intern și extern, de un singur gând și o singură voință:

ADEVĂRUL ÎNVINGE!