logo_pad_white
×

Donații și cotizații PARTIDUL ADEVĂR ŞI DREPTATE

PARTIDUL ADEVĂR ŞI DREPTATE

CIF 38725278

BANCA TRANSILVANIA

RO29BTRLRONCRT0394466901- pentru Lei

RO76BTRLEURCRT0394466901 - pentru Euro

COD SWIFT: BTRLRO22

Sau prin Card sau Paypal mai jos:

Pentru 2% descărcați formularul de mai jos

Pentru a putea deschide formularu,asigurațivă că aveți ultima versiune de Adobe Acrobat Reader.

ce poate fi descărcată de >> aici <<<

>>>Descărcare formular 2% PDF <<<

Partidul Adevăr și Dreptate


ARTICOLE PAD

Nature

Renaștem prin Unitate Națională

Renastem prin Unitate Nationala 2019-07-14 08:18:11

Renașterea poate fi definită ca o trezire la viață nouă, un avânt susținut de reaprinderea speranței de mai bine în conștiința oamenilor, un reviriment social, economic, politic, cultural, care produce evoluție atât în plan material cât și spiritual.

„Ideea de unitate națională a existat în conștiința poporului român de-a lungul celor peste două milenii de existență, ea manifestându-se în limba vorbită și civilizația comună a plugarilor, ori a păstorilor ce-și purtau turmele în lungul și latul plaiului românesc, a meșteșugarilor, negustorilor și târgoveților, a cărturarilor, preoților și oamenilor politici, a bravilor oșteni de pe câmpurile de luptă” (Prof. Clement Gavrilă- Sălăuța). 

Unitatea națională este un vis, un ideal, pe care neamul nostru l-a avut de peste 2000 de ani. Noi, ca popor, avem de învățat această lecție a UNITĂȚII și o vom învăța, mai devreme sau mai târziu.

Partidul Adevăr și Dreptate înțelege prin Renaștere trezirea în români a sentimentului de iubire față de țară, față de neam. Înțelege declanșarea unei evoluții accelerate a societății românești prin conștientizarea de către cât mai mulți cetățeni a necesității implicării active în viața țării.
Prin Renaștere Partidul Adevăr și Dreptate înțelege, de asemenea, progres, atât în plan material cât și în plan spiritual. Un progres care poate fi realizat prin declanșarea unei reforme profunde, totale, a tuturor structurilor societății românești, grav afectate acum de corupție, incompetență și… trădare.
Însă, această reformă poate fi declanșată doar prin crearea Unității Naționale a celor „treziți”, a celor care au decis să se întoarcă cu fața către țară și să se unească în jurul unui IDEAL ÎNALT, care în cazul Partidul Adevăr și Dreptate este RENAȘTEREA NAȚIONALĂ.

Pentru asta Partidul Adevăr și Dreptate a pregătit și pregătește în continuare un Program politic viabil și bine articulat, menit să ridice țara din genunchi și să-i redea astfel demnitatea. 
Considerând că acest Program politic nu poate fi realizat decât cu un sprijin masiv popular, Partidul Adevăr și Dreptate a ales să dea Putere reală poporului român prin implementarea în Constituția României a Democrației Directe-Participative. Este singura modalitate prin care putem garanta poporului suveranitatea necesară.

Este singura modalitate prin care putem împlini, în final, visul numit UNITATE NAȚIONALĂ, care va duce apoi la RENAȘTEREA ȚĂRII și a NAȚIUNII noastre, din toate punctele de vedere.

RENAȘTEM PRIN UNITATE NAȚIONALĂ
Partidul Adevăr și Dreptate

 


Obiective de esență ale Partidului Adevăr și Dreptate

Obiective de esență ale Partidului Adevăr și Dreptate:


Stiri populare

 • Image Obiective de esență ale Partidului Adevăr și Dreptate

  Obiective de esență ale Partidului Adevăr și Dreptate:

  1. Image Renaștem prin Unitate Națională

   Renașterea poate fi definită ca o trezire la viață nouă, un avânt susținut de reaprinderea speranței de mai bine în conștiința oamenilor, un reviriment social, economic, politic, cultura...

  2. Image Reforma Educației Naționale

    

   „Educațiunea e cultura caracterului, cultura e educațiunea minții. Educațiunea are a cultiva inima şi moravurile, cultura are a educa mintea. De aceea...

  3. Image Români! Votați candidații independenți!

    

  4. Image POLITICA - ideologii politice

    

  5. Image Alegeri europarlamentare

   De fiecare dată când se aproprie perioada alegerilor, strategii manipu...

  6. Image Putem renaște în mod înțelept, inteligent

   Pentru a renaște, România nu are nevoie de multe strategii sofisticate de dezvoltare durabilă, ci de o stare de spirit declanșată de un proiect de ța...

  7. Image Pământul țării - componentă vitală a securității naționale

   „Purtătorii conștiinței istorice au datoria să stabilească și să impună păstrarea și valorificarea PĂMÂNTULUI, ca sursă esențială a securității și siguranței alimentare,...


Tags

Travel New York London IKEA NORWAY DIY Ideas Baby Family News Clothing Shopping Sports Games