De fiecare dată când se aproprie perioada alegerilor, strategii manipulării apar în spațiul public cu  tot felul de mesaje manipulatorii îndreptate într-o singură direcție: îndepărtarea cetățenilor de secțiile de votarea, provocarea unei stări de lehamite și indiferență.

Și le-a reușit mai mereu această strategie, cel puțin în ultimii opt ani.

Sistemul aflat în spatele acestor maeștrii ai răului, pentru care, de altfel, în afară de bani nu există nicio altă valoare, a reușit mereu să-și ducă la îndeplinire acest obiectiv.

A avut la îndemână și are un întreg  arsenal în această direcție: aproape întreaga mass-medie  (trusturi de  presă, de radio și televiziune) dar și sute de postaci de facebook plătiți sau manipulați care au făcut, fac și vor mai face mult rău societății românești.

Acest Sistem ticălos a creat practic o rețea, o pânză de păianjen, care i-a transformat pe foarte mulți români, mult prea mulți, în niște unelte conștiente sau inconștiente și, de multe ori, extrem de agresive. Aceștia sunt, în general, oameni lipsiți de cel mai elementar bun simț și corijenți, în mod evident, la capitolul educație.

Ei bine, toată această bandă de impostori, profitând de proasta informare a românilor, a reușit să inducă majorității cetățenilor României stări de lehamite, de neîncredere, de zădărnicie, extrem de periculoase care, iată, au adus țara pe marginea prăpastiei.

 O țară cu un popor care, în marea lui majoritate, și-a întors fața de la ea, și nu mai luptă pentru libertatea, identitatea, suveranitatea ei, este o țară sortită disoluției, este dortită dispariției de pe harta lumii.

 Acesta este marele pericol care planează în acest moment deasupra României și este atât de mare încât este nevoie stringentă de acțiuni unitare, a celor care iubesc această națiune, în direcția trezirii celorlalți și curățarea de uscături a tuturor structurilor societății românești.

Avem o clasă politică conducătoare decăzută și o alta, care se pregătește să o înlocuiască, la fel de nocivă, chiar dacă aparent, pare benefică pentru România.

PSD-ALDE-UDMR sunt în mod evident partide care au făcut mult rău țării, însă nici PNL nu este foarte departe de asta. Lupii tineri din PROUSRPLUS, împreună cu cele amintite, la care se mai poate adauga și PMP, ca și altele care se încălzesc încă pe margine, sunt partide care aparțin aceluiași Sistem.

Odată ajunse la Putere, vor continua distrugerea țării, din toate punctele de vedere. PRO nu este altceva decât o corabie de salvare a șobolanilor roșii din PSD, iar USR și PLUS sunt vârful de lance al globalismului în România, cu tot ceea ce înseamnă acesta. În special, acestea din urmă, vor agrava criza identitară și demografică, cele mai periculoase crize care nerezolvate duc in mod cert la colonizarea țării și apoi la dispariția ei. Și  nu este deloc o exagerare în ceea ce spun…

 Există o singură soluție ca să preîntâmpinăm asta: amendarea prin vot a partidelor amintite și promovarea unor partide complet noi care nu aparțin Sistemului, care au un Program politic coerent, îndreptat în mod clar spre reconstrucția țării, spre redresarea ei, atât din punct material cât și spiritual.

 Un astfel de partid este, cu siguranță, Partidul Adevăr și Dreptate care a intrat într-o luptă total inegală cu TOATE partidele politice parlamentare. Și va intra, cu siguranță, și cu celelalte partide ale Sistemului care se încălzesc, pe margine deocamdată, în vederea pătrunderii în Parlament.

 Este o luptă inegală, în mod clar, dar balanța poate fi echilibrată în momentul în care poporul român va înțelege cine îi este prieten cu adevărat. Nu ne rămâne decât să sperăm că acel moment nu va întârzia prea mult să apară. Însă, cu certitudine nu vom renunța niciodată, indiferent de situație!

Spuneam că partidele amintite, fiind în afara intereselor legitime ale țării, trebuiesc amendate la vot. Ei bine, asta trebuie să înceapă odată cu apropiatele alegeri europarlamentare.

Ținând cont de conjunctura politică actuală, acest lucru poate fi realizat într-un singur mod pe care voi încerca să-l prezint în continuare

Sistemul face în acest moment  ceea ce știe el mai bine: ne transmite pe toate căile că  jocurile sunt făcute și că orice am face noi tot el va câștiga. Mai mult, ne indică cu obrăznicie pe cine să votăm, organizând sondaje manipulatorii de prost gust. Și… prin uneltele lui conștiente sau mai puțin conștiente ne îndeamnă în mod subtil să stăm acasă.

Dacă nu mergem la vot, votanții de partid vor merge sigur si vom vedea iarăși procente de peste 35% în dreptul PSD, PNL etc care îi vor legitima chiar si moral, așa cum s-a întâmplat în 2016. Mai contează că PSD are acum, în realitate, 18% din voturile românilor? Nu, nu mai contează.

Dacă mergem la vot si dăm un VOT MASIV INDEPENDENTILOR, ei bine, asta poate constitui un AVERTISMENT  DUR dat partidelor.

Ceea ce ar deranja enorm același Sistem.

 Să facem un exercițiu de imaginație…

Într-o situație (perfect posibilă de altfel, dacă românii se trezesc) care ar arăta cam așa: INDEPENDENTI 30% PNL23%, PSD20%, USR-PLUS 10%, PMP 10%… PUR, UNPR UDMR, ar rămâne în afara PE (și asta ar fi bine pentru țară). Acest eșec usturător al partidelor ar da mai multĂ încredere cetățenilor care la alegerile generale ar putea răsturna toate calculele Sistemului, care nu vrea altceva decât o rotire a cadrelor”.

Și acest lucru este cât se poate de limpede, dacă ținem cont de faptul că asta s-a întâmplat din anul 1990 încoace.

Dar cel mai important ar fi că, în acest caz, partidele s-ar afla sub scorul independenților ceea ce a crea delegitimarea lor morală în PE.

Acesta nu este totuși Parlamentul României. Acolo sunt alte reguli totuși, acolo există o altă conduită morală. Pur și simplu, din start, parlamentarii români vor fi cam șifonați, ca să zic așa

În democrație trebuie lucrat inteligent și poporul trebuie implicat, în mod absolut obligatoriu, de către cei care îi vor binele. Aceste alegeri europarlamentare pot fi o repetiție foarte bună pentru cele în care se va tranșa desemnarea Președintelui României, sau pentru alegerile generale din 2020.

Poporul trebuie îndemnat să meargă la vot (dacă vrem democrație).

Sistemul securisto – comunist, care conduce țara din 1990, vrea, de fapt, să stăm acasă.

S-a chinuit 30 de ani să ne inducă asta la toți, și după cum observ mulți români au căzut in capcana asta diabolică. Ce facem? Îi facem din nou jocul?

Nu, oameni buni. Stând acasă, sau anulându-vă votul FACEȚI JOCUL SISISTEMULUI!

Vă dau un exemplu: la o prezență de peste 74% la VOT a românilor, UDMR, atât de contestat de mai toată lumea, cu excepția complicilor lui, nu ar mai fi intrat și nu ar mai intra in Parlament niciodată. Calculați și veți vedea că este cât se poate de reală această situație

Ne tot plângem de UDMR, dar stăm acasă că… nu avem cu cine vota.

(Mențiune: nu am absolut nimic de împărțit cu etnia maghiară, am însă cu extremiștii ei iredentiști și cu…UDMR).

Asta este de fapt marea manipulare la care majoritatea romanilor au participat direct sau indirect făcând rău țării.

Dacă în 2016 am fi ieșit masiv la vot, PSD nu mai ajungea să dicteze in Parlament, nu mai ajungeam la dictatura parlamentară de astăzi.

Chiar nu vedem asta? Sau…ne place? Suntem cumva masochiști?

 

ROMÂNIA ÎNAINTE DE TOATE

Partidul Adevăr și Dreptate