A venit vremea…

A venit vremea…

Către

toți românii care doresc să se implice pentru ca

adevărul și dreptatea să triumfe în România,

toate organizațiile civice românești,

toate partidele politice.

A venit vreme să acționăm, în mod prioritar, asupra cauzelor profunde care au generat problemele grave ale României. A venit vremea să facem ceea ce trebuie făcut pentru țară și pentru cetățenii ei.

Partidul Adevăr și Dreptate, vă propune declanșarea unei revoluții pașnice, care să aibă drept scop principal trei obiective fundamentale:  

● schimbarea sistemului politic și administrativ;

● reforma reală a tuturor structurilor statului;

● declanșarea unui proces național al comunismului și al tranziției administrate de Justiția reformată a României, care vor fi declanșate doar dacă cetățenii vor decide asta la referendumul consultativ pe care îl vom organiza, în acest scop.

PAD consideră că o revoluție pașnică, declanșată în scopul amintit, este unica soluție pentru rezolvarea problemelor existente în România, probleme de mare toxice și gravitate, care nu sunt făcute cunoscute opiniei publice decât într-o foarte mică măsură. Mass-media, în general, manipulează de dimineața până seară, ea nemaifiind de mult „câinele de pază al societății” ci al sistemului și al „păpușarilor” din spatele acestuia.

PAD vrea întărirea democrației în România, întărirea Instituțiilor statului și punerea lor, în mod real, în slujba cetățenilor, în slujba țării.

Cum poate fi schimbat sistemul politic și administrativ din România?

Acest deziderat poate fi materializat într-un singur mod: prin implicarea masivă a cetățenilor țării exprimarea voinței ferme de schimbare manifestată de către cetățenii țării și, în final, prin vot, la referendumul național destinat aprobării  proiectului schimbării sistemului politic și administrativ actual.

PAD a elaborat, în această direcție, un proiect de lege de revizuire a constituției (vezi aici), proiect care a fost depus deja pentru avizare, într-o primă fază, la Consiliul Legislativ al Parlamentului, dar a primit, așa după cum ne și așteptam, un aviz negativ Unul, motivat însă atât de ambiguu și de neprofesional încât am decis să reluăm întreaga acțiune. Și vom face asta imediat ce vom fi pregătiți foarte bine în această direcție.

Ce se dorește prin acest proiect de lege de revizuire?

Sunt patru obiective fundamentale, pe care vrem să le realizăm:

  1. Implementate principiile de funcționare ale democrației directe-participative, împreună cu cea reprezentativă. Vezi, în proiectul amintit, de la art.156 la 166.
  2. Implementarea principiilor parlament unicameral, cu o reprezentare de un parlamentar la 100 000 de cetățeni cu drept de vot, adică o reducere semnificativă a numărului de parlamentari. Vezi, în proiectul de lege de revizuire, de la art.199 la 216.
  3. Implementarea principiilor de funcționare ale republicii prezidențiale. Vezi,  în același proiect, de la art. 167 la 198.
  4. O nouă formă de organizare și funcționare a  Justiției. Reglementarea ei o poți găsi, în același proiect, de la art. 221 la 230.

Ce urmare imediată va avea aprobarea prin referendum a cestui proiect de lege de revizuire?

Finalizarea cu succes a acestei acțiuni va duce, cu siguranță, la schimbarea sistemului politic și administrativ al țării.

Vrem să strângem un număr record de semnături pentru susținerea lui, să îl depunem, împreună cu motivarea aferentă și cu semnăturile respective la Parlament, apoi, prin manifestații ample de stradă, pașnice dar hotărâte, să determinăm Parlamentul să îl supună dezbaterii, să îl adopte și să îl trimită la referendum.

Considerăm că cetățenii României sunt singurii în măsură să decidă dacă  adoptă sau nu acest proiect de lege de revizuire a constituției, adică, dacă doresc, sau nu, schimbarea sistemului politic și administrativ din România.

Ce urmare va avea schimbarea sistemului politic și administrativ al țării?

Vor fi declanșate, în mod absolut normal și firesc, alegeri anticipate, apoi, vor fi declanșate mult așteptatele reforme ale structurilor statului. România, va începe, în sfârșit să intre în normalitate.

Dacă veți considera că, într-adevăr, această revoluție pașnică este soluția pentru România, veniți cu noi, veniți să facem ceea ce trebuie făcut pentru țară. Pentru asta este suficient să dați un click pe aici.

Respingem cu fermitate orice formă de violență. Acțiunile noastre sunt și vor fi desfășurate în spiritul respectării Constituției și a legilor țării.

Pentru a reuși, este necesar ca sute de oameni, lideri adevărați, bine pregătiți profesional, echilibrați, integri și curajoși să se implice, să se unească în jurul acestui ideal național.

Apoi, milioane de români să se adune din toate colțurile țării, din diaspora, în jurul acestor lideri și să susțină acest ideal, care poate fi identificat, fără greșeală, a fi o adevărată RENAȘTERE.

Este necesar ca în tot ceea ce vom întreprinde să dăm dovadă de înțelepciune, inteligență, echilibru, și o foarte bună organizare.

A venit vremea să punem capăt suferințelor României, suferințelor cetățenilor ei! Și o vom face cu Dumnezeu înainte!

Dacă vrei să te implici dar ai nevoie de lămuriri în ceea ce ne privește, în ceea ce privește obiectivele noastre sau acest proiect de lege de revizuire, vino la dialog online direct, în zona privată. Un simplu click dat aici te va conduce în grupul nostru de dialog

„Ca răul să triumfe este suficient ca oamenii buni să nu facă nimic”.

Fii om bun și implică-te!

Vino cu noi! Depune o adeziune aici

Adevărul va învinge!