Frați români!

Să ne oprim măcar o clipă și să privim cu ochii minții și ai sufletului nostru spre națiunea noastră. Și… ce vedem?

Se poate observa, în mod cât se poate de clar, faptul că țara este la răscruce… iar suveranitatea și identitatea națiunii noastre sunt într-un pericol real. Ar trebui să ne amintim ACUM faptul că avem datoria sacră de a apăra aceste valori fundamentale. Țara are nevoie de eroi, dar nu de jertfa ci de Iubirea lor. Să fim deci, eroii națiunii noastre.

Cea mai mare suferință a patriei noastre este, în general vorbind, lipsa Iubirii propriului său popor! România are nevoie de Iubirea fiilor și fiicelor ei. Atâta timp cât această Iubire lipsește, vom fi mereu dezbinați. Vom fi mereu copiii risipitori ai unui neam străvechi și măreț care a iubit acest Pământ sfânt cu toată ființa lui.

Numai prin unitate în bine vom reuși să trăim cu demnitate într-o țară demnă. Numai prin unitate în bine vom construi un viitor sănătos generațiilor care vor urma.  În noi, în binele din noi, sălășluiește… forța neamului. Să o folosim trezind în sufletul nostru și al tuturor românilor de pretutindeni, spiritul Adevărului și al Dreptății.

Avem nevoie de conducători iubitori de țară, de patrioți adevărați, de oameni care iubesc această națiune și care vor și pot să ardă pentru ea ca o flacără. Realizarea acestui deziderat depinde numai de noi. După cum suntem și vom fi noi, așa sunt și vor fi conducătorii noștri. De la noi pleacă marea schimbare! A venit vremea să arătăm lumii întregi că nu suntem, așa cum se spune, un popor de sclavi, de inculți, de mahalagii, de hoți, de violatori, de criminali, de non-valori! Oamenii de acest tip există printre noi dar ei constituiesc, totuși, o minoritate. Este drept, una extrem de vocală și prezentă în viața publică. Pentru că așa vor unii. Dar ea nu este reprezentativă pentru națiunea noastră.

A venit vremea ca valorile noastre naționale să iasă la rampă și noi toți să le sprijinim cu toată ființa noastră! A venit vremea să arătăm tuturor că, în general, suntem un popor de oameni inteligenți, educați, onești, cu respect față de legile Pământului și față de cele ale lui Dumnezeu.

A venit vremea să ne recăpătăm demnitate pierdută! A venit vremea SCHIMBĂRII!

Partidul Adevăr și Dreptate slujește, și va sluji mereu, țării, națiunii sale. Pentru asta el cheamă în rândurile lui fiii și fiicele României. Scopul său de esență este cât se poate de clar: „RENAȘTEREA NAȚIONALĂ.” Asta înseamnă… renașterea țării noastre și a poporului nostru din toate punctele de vedere. Asta înseamnă o reformă profundă și totală a tuturor structurilor societății noastre, o schimbare a modului în care ele funcționează și a principiilor care stau la baza acestei funcționări.

Așadar, trebuie să întărim structurile de conducere ale societăți românești consolidându-le în direcția BINELUI printr-o infuzie de patrioți competenți și curajoși. Trebuie să trezim în sufletul neamului nostru iubirea de țară, credința în bine, dorința de educație și de perfecționare profesională, respectul pentru muncă, Lege, moralitate și competență. Trebuie să facem din promovarea acestor valori o sursă de binefacere pentru generațiile de astăzi dar și pentru cele care vor veni. Evident că asta nu se va putea realiza imediat. Dar, cu siguranță, se poate realiza!

Prin unitate, iubire de neam și țară, bună înțelegere între noi, atitudine civilizată, pașnică, acțiune comună, în aceeași direcție și fermitate în urmărirea împlinirii idealului comun, putem schimba în bine viața și destinul țării noastre și al neamului nostru!  Lupta noastră pentru binele națiunii este şi va fi dusă în spiritul principiilor valorilor tradiționale ale neamului nostru, ale celei mai înalte forme de democrație: DEMOCRAȚIA DIRECTĂ!

Uniți suntem indestructibili. Și se vor cutremura toți cei care vor să ne croiască, acum ca și în trecut, un destin care nu ne aparține! Este vremea să fim din nou ca și altădată: drepți și neînfricați și cu inima bătând puternic pentru patrie, pentru națiune! Și…nu uitați: Fără iubire de sine, de oameni, de familie, de țară, de națiune, nu există Renaștere!

Partidul Adevăr și Dreptate face un apel la toate grupările civice, constituite sau nu în persoane juridice, la toate partidele, la toți cetățenii României, care vor să se implice, în declanșarea și susținerea unei Inițiative legislative cetățenești de revizuire a Constituției pentru implementarea în ea a principiilor Democrației Directe (singura care dă, în mod real, putere poporului)!

Organizațiile, cetățenii, care doresc să se IMPLICE, ne pot trimite un mail pe această adresă: pad.dd.ro@gmail.com prin care să se identifice și să ne lase un număr de telefon. Îi vom contacta noi pentru lămuriri suplimentare asupra Inițiativei legislative anunțate.

Frați români, Partidul Adevăr și Dreptate crește încet, dar sigur.

Acum nu participăm la alegerile europarlamentare, dar cu siguranță vom participa la cele viitoare. Atunci când, veți avea de ales între grupul PSD, ALDE, UDMR, pe de o parte,  grupul PMP-PNL-USR și PLUS, pe de altă parte (grupuri care nu vor face nimic altceva decât să respecte o Agendă ce nu are mai nimic în comun cu România și interesele ei legitime și care vă vor manipula în continuare, căutând să vă țină în afara oricărei decizii reale),  și…. Partidul Adevăr și Dreptate care  vă va spune mereu ADEVĂRUL și care va lupta să vi se facă DREPTATE Un partid  care va milita ferm pentru ca voi să aveți puterea de DECIZIE. Să hotărâți în ceea ce privește destinul vostru și al țării noastre, România, prin implementarea Democrației Directe, în forma în care este ea prezentată în Proiectul de Lege  de revizuire a Constituțieisusținut în mod fermde partidul nostru (aici găsiți  Proiectul: https://pad-dd.ro/proiecte/)

Numai așa poporul român va putea alege direcția în care vrea să meargă țara, din toate punctele de vedere: politic, economic, social, cultural etc

Partidul Adevăr și Dreptate va lupta, până la ultima picătură de energie, pentru ca românii să poată hotărî ÎMPREUNĂ în ce direcție vor să meargă din punct de vedere material și spiritual, astfel încât să poată lăsa celor din viitor, un loc pe acest Pământ căruia ei să-i poată spune cu dragacasă

A venit vremea SCHIMBĂRII! Noi suntem SCHIMBAREA!

ROMÂNIA ÎNAINTE DE TOATE!

Partidul Adevăr și Dreptate