Aceștia suntem noi

Aceștia suntem noi

Partidul Adevăr și Dreptate a fost înființat în data de 26 septembrie 2017.

Poate fi găsit în registrul  partidelor politice la poziția 154.

Semnul său electoral este „floarea vieții”, un străvechi simbol al soarelui.

Drapelul partidului este compus din trei benzi egale, orizontale, colorate (începând de sus) în albastru (simbol al libertății), alb (simbol al adevăr) și galben (simbol al dreptății). În centru, se află semnul său electoral.

Partidul Adevăr și Dreptate  este un partid de centru, creștin – democrat.

Deviza PAD este: Adevărul va învinge!

Aici găsiți o scurtă prezentare video.

PAD își propune să acționeze, în mod prioritar, asupra cauzelor care au generat problemele României și apoi asupra efectelor generate în societate de aceste cauze. Va face asta prin promovarea unor legi inspirate din legi similare existente în statele dezvoltate ale UE.

PAD vă propune, așadar, pentru rezolvarea acestor cauze și efecte, soluții argumentate, bine fundamentate, verificate pe parcursul a zeci de ani în democrațiile consacrate din Europa și din lume.

Partidul Adevăr și Dreptate susține apartenența României la Uniunea Europeană. În același timp, consideră că poziția țării noastre trebuie să fie mult mai demnă decât a fost până acum, în această organizație, și nu numai. Este nevoie, de asemenea, ca reprezentanții ei în Parlamentul European precum și cei din zona diplomatică, să apere mai consistent, cu mai mult profesionalism, echilibrat dar ferm, interesele sale legitime. Mai mult, PAD consideră că Uniunea Europeană trebuie reașezată pe principiile și valorilor care au stat la baza înființării ei de către cei trei fondatori: Alcide De Gasperi, Konrad Adenauer și Robert Schuman. Prin urmare, PAD nu susținea ieșirea din UE, ci formarea unei unități a națiunilor, în cadrul acestei organizații, care să aibă drept scop reașezarea ei pe fundamentul inițial stabilit de fondatorii amintiți.

Partidul Adevăr și Dreptate susține apartenența României la NATO. În același timp, promovează întărirea considerabilă a capacității de apărare a țării noastre prin luarea unor măsuri specifice în această direcție, în regim de urgență, consolidarea relațiilor noastre cu toate statele componente ale acestei alianțe, în primul rând, și apoi cu toate celelalte state, din Europa și din lume, angajate pe un drum democratic.

Partidul Adevăr și Dreptate este decis, ca împreună cu cetățenii României, să schimbe în bine destinul țării și al națiunii! Și da, pentru Partidul Adevăr și Dreptate, țara și națiunea nu sunt „noțiuni abstracte”.

Este un partid liber, nu are „păpușari” în spatele său și nici nu va avea vreodată.

Va colabora doar cu acele formațiunii politice care doresc cu adevărat schimbarea sistemului politic și administrativ, reformarea reală a structurilor statului, reconcilierea națională. Ultima, nu poate fi realizată decât într-un singur mod: declanșarea unui proces național al comunismului dar și al tranziției.

Români!

Prin votul vostru la viitoarele alegeri, puteți propulsa Partidul Adevăr și Dreptate în Parlamentul European (acolo unde va face parte, cu siguranță, din grupul Partidului Popular European), puteți da o șansă candidaților noștri la alegerile locale, puteți să trimiteți PAD în Parlamentul României, puteți da o șansă viitorului său candidat la funcția de Președinte, candidat pe care îl vom anunța până la sfârșitul acestui an.

Prin accesul nostru la Putere vom putea materializa, apoi, toate obiectivele pe care le avem și pe care ne vom strădui să vi le facem cunoscute, în ciuda unei opoziții surde a tuturor celor care vor, de fapt, să țină România pe loc, sau să o îndrepte în direcții dictate de interese personale, de grup, interne și externe.

„Ca răul să triumfe este suficient ca oamenii buni să nu facă nimic”.

Fii om bun și implică-te!

Vino cu noi! Depune o adeziune aici

Adevărul va învinge!